Hinnat

TANSSITUNTIEN HINNASTO

Ilmoittautumismaksu, jolla varataan paikka tanssikoulun tunneille on 10€, joka maksetaan suoraan Kuopion Tanssistudion tilille ennen tuntien alkua. Tilinumero on FI 05 5609 1820 0631 64. Kuitti ilmoittautumismaksusta esitetään ensimmäisellä tunnilla. Ilmoittautumismaksu maksetaan vain kerran vuodessa, eli jos maksoit sen jo syksyllä, sitä ei tarvitse maksaa uudelleen. Ilmoittautumismaksu vähennetään syksyn lukukausimaksusta. Ilmoittautumismaksu koskee aina kuluvaa lukuvuotta, ja lukuvuosi alkaa elokuusta ja päättyy toukokuuhun.

Kesto yht. Hinta /lukukausi (16vko)

45min 160€

60min 192€

75min 210€

90min 235€

120min 288€

135min 310€

150min 330€

180min 360€

210min 400€

240min 440€

255min 455€

300min 500€

Kun ilmoittaudut tunneille, valitset ilmoittautumisen yhteydessä laskutustavan (paperilasku tai sähköpostilasku) ja erien määrän.

HUOM! Uusi oppilasrekisterijärjestelmä muodostaa laskun ilmoittautumisen perusteella. Jos lmoittautumiseen tulee muutoksia ne TULEE ILMOITTAA kahden viikon kuluessa osoitteeseen: elina@kuopiontanssistudio.com. Jos muutoksista ei ilmoiteta, kaikki tunnit, joille on ilmoittauduttu laskutetaan normaalisti.

Ilmoittautumismaksu maksetaan oma-aloitteisesti tanssikoulun tilille. Ilmoittautumismaksu vähennetään lukukausimaksusta sinä lukukautena, milloin se on maksettu. Ilmoittautumismaksu vahvistaa paikkasi ryhmissä.

Uudet oppilaat voivat kokeilla ensimmäisen tanssitunnin maksamallaan ilmoittaumismaksulla. Jos haluaa kokeilla vielä toisen tunnin, voi tunnista maksaa kertamaksun, joka on 14€/60min ja 18€/90min. Jatkamispäätös tulee tehdä toisen kokeilukerran jälkeen.

Tuntipaikka TULEE PERUA mikäli ei toisen kokeilukerran jälkeen halua jatkaa. Peruutusilmoitus lähetetään sähköpostilla osoitteeseen elina@ckuopiontanssistudio.com. Peruutuksesta tulee sanoa myös tunnin opettajalle! Mikäli uuden oppilaan tuntipaikkaa ei peruta asianmukaisesti, laskutamme koko lukukauden normaalisti, koska ryhmät perustetaan ilmoittautuneiden oppilaiden lukumäärän perusteella,

Syksyllä tehtävä ilmoittautuminen on sitova kevätkauden loppuun asti.
Mikäli oppilas haluaa perua paikkansa kevätlukukaudelta, siitä pitää ilmoittaa joulukuun 15. mennessä, jotta paikat voidaan avata uusille asiakkaille.


Jos oppilaspaikkaa ei peruta tai peruutus tulee liian myöhään, tulee asiakkaalle maksettavaksi 50€ peruutusmaksu.

PILATESTUNTIEN HINNASTO

Pilatestunneille ilmoittaudutaan samasta painikkeesta kuin tanssitunneillekin. Valitset vain ilmoittautuminen Pilates-tunneille lomakkeen.
Ilmoittautuminen ryhmään on pakollista ja ilmoittautumalla varaat ryhmästä maksutapaasi vastaavan paikan.

10€ ilmoittautumismaksu koskee myös Pilates-asiakkaita ja sillä varataan paikka Pilates-ryhmiin. Ilmoittautumiismaksu hyvitetään lukukausimaksusta. Jos asiakas valitsee kertakäynnit, ei ilmoittautumismaksua hyvitetä. Ilmoittautumismaksu maksetaan oma-aloitteisesti tanssikoulun tilille FI 05 5609 1820 0631 64

Pilates Reformer-ryhmään otetaan kerrallaan maksimissaan 10 oppilasta. Tämä johtuu siitä, että laitteita on rajallinen määrä.

Koska Pilates-opetustunnit eivät kuulu taiteen perusopetuksen tunteihin, hinnat sisältävät 10% alv:n.

Pilatestuntien maksamiseen on 3 vaihtoehtoa. Tunneilla voi käydä joko:

a: yksittäisillä kertamaksuilla

b: ostamalla 10 kerran kortin (voimassa 3kk)

c. maksamalla lukukausimaksun

Kun ilmoittaudut tunneille merkkaat valitsemasi maksuvaihtoehdon ”lisätiedot” kohtaan. Jos käytät maksamiseen Smartumia tai e-passia, se tieto lisätään myös lisätiedot-kohtaan.

Lukukausimaksu on edullisin vaihtoehto. Jos lukukausimaksun maksaneelle asiakkaalle tulee poissaoloja, ne voi korvata lukujärjestyksen toisilla Pilates-tunneilla. Jos ryhmiä on lukujärjestyksessä vain yksi, tuntien korvaamismahdollisuus sovitaan erikseen.

Pilatestuntien maksamiseen voi käyttää myös Smartum-kulttuuri ja liikuntaseteleitä sekä e-passia.

Mattotuntien hinnat:

Kertakäynti 19€

10xkortti 155€ (voimassa 3kk, tuntipaikka poissaoloissa peruttava 24h ennen, muuten käyntikerta veloitetaan)

Lukukausimaksu 16x60min 225€

Reformer-tuntien hinnat:

Kertakäynti 26€

10 x kortti 210€ (voimassa 3kk, tuntipaikka poissaoloissa peruttava 24h ennen, muuten käyntikerta veloitetaan)

Lukukausimaksu 16x60min 295€

Kertakäynnit (19€/krt) laskutetaan kauden päätteksi.

10x kortti laskutetaan n. kahden viikon kuluttua joko kauden alkamisesta tai uuden kortin ostamisesta.

Lukukausimaksu laskutetaan tanssikoulun lukukausimaksujen laskutuksen yhteydessä. (syys-lokakuu ja tammi-helmikuu)

Jos asiakas hankkii 10-kerran kortin kesken syyskauden, ei kortin voimassaoloaikaan lasketa loma-aikoja, jolloin tunteja ei ole. Eli niissä tapauksissa voimassaolo jatkuu kevätkauden alkaessa. Tässä tulee kuitenkin ottaa huomioon se, että sekä syys- että kevätlukukausi on yleensä 16 opetuskertaa, joten 10-kerran kortti ei välttämättä mene tasan. Ostetut kortit tulee käyttää voimassaolon puitteissa, mutta viimeistään toukokuun loppuun mennessä, kun tunnit päättyvät. Kauden päättyessä käyttämättömiä kertoja ei hyvitetä.

Huom. Tanssikoulun asiakkaat eivät ole vakuutettuja koulun puolesta.© 2012 Craze / Catpeople