Hinnat

HINNASTO

Ilmoittautumismaksu, jolla varataan paikka tanssikoulun tunneille on 10€, joka maksetaan suoraan Kuopion Tanssistudion tilille ennen tuntien alkua. Tilinumero on FI 05 5609 1820 0631 64. Kuitti ilmoittautumismaksusta esitetään ensimmäisellä tunnilla. Ilmoittautumismaksu maksetaan vain kerran vuodessa, eli jos maksoit sen jo syksyllä, sitä ei tarvitse maksaa uudelleen. Ilmoittautumismaksu vähennetään syksyn lukukausimaksusta. Ilmoittautumismaksu koskee aina kuluvaa lukuvuotta, ja lukuvuosi alkaa elokuusta ja päättyy toukokuuhun.

Kesto yht. Hinta /lukukausi (16vko)

45min 160€

60min 192€

75min 210€

90min 235€

120min 288€

135min 310€

150min 330€

180min 360€

210min 400€

240min 440€

255min 455€

300min 500€

Kun ilmoittaudut tunneille, valitset ilmoittautumisen yhteydessä laskutustavan (paperilasku tai sähköpostilasku) ja erien määrän.

HUOM! Uusi oppilasrekisterijärjestelmä muodostaa laskun ilmoittautumisen perusteella. Jos lmoittautumiseen tulee muutoksia ne TULEE ILMOITTAA kahden viikon kuluessa osoitteeseen: elina@kuopiontanssistudio.com. Jos muutoksista ei ilmoiteta, kaikki tunnit, joille on ilmoittauduttu laskutetaan normaalisti.

Ilmoittautumismaksu maksetaan oma-aloitteisesti tanssikoulun tilille. Ilmoittautumismaksu vähennetään lukukausimaksusta sinä lukukautena, milloin se on maksettu. Ilmoittautumismaksu vahvistaa paikkasi ryhmissä.

Uudet oppilaat voivat kokeilla ensimmäisen tanssitunnin maksamallaan ilmoittaumismaksulla. Jos haluaa kokeilla vielä toisen tunnin, voi tunnista maksaa kertamaksun, joka on 14€/60min ja 18€/90min. Jatkamispäätös tulee tehdä toisen kokeilukerran jälkeen.

Tuntipaikka TULEE PERUA mikäli ei toisen kokeilukerran jälkeen halua jatkaa. Peruutusilmoitus lähetetään sähköpostilla osoitteeseen elina@ckuopiontanssistudio.com. Peruutuksesta tulee sanoa myös tunnin opettajalle! Mikäli uuden oppilaan tuntipaikkaa ei peruta asianmukaisesti, laskutamme koko lukukauden normaalisti, koska ryhmät perustetaan ilmoittautuneiden oppilaiden lukumäärän perusteella,

Syksyllä tehtävä ilmoittautuminen on sitova kevätkauden loppuun asti.
Mikäli oppilas haluaa perua paikkansa kevätlukukaudelta, siitä pitää ilmoittaa joulukuun 15. mennessä, jotta paikat voidaan avata uusille asiakkaille.


Jos oppilaspaikkaa ei peruta tai peruutus tulee liian myöhään, tulee asiakkaalle maksettavaksi 50€ peruutusmaksu.

TUNTITASOT
alkeet: alkeiskurssi tanssin aloittaville
alkeis-jatko: tanssin alkeet hallitseville (Alkeistaso tulee olla käyty. Alkeisjatkoa käydään vähintään 2 vuotta, aj 1 ja aj 2)
keskitaso: tanssin perustekniikan hallitseville, alkeisjatkotasot käyneille. (Keskitasolla harrastetaan myös vähintään 2 vuotta.)
jatkotaso: tanssin perustekniikan erittäin hyvin osaaville aktiivitreenaajille
avoin: kaikille avoin tunti, ei tasoja

Opettajat ohjaavat oppilaat tasolta toiselle kevätlukukauden päätteeksi. Heidän suosituksiaan tulee noudattaa mahdollisimman tarkasti.
Opettajat voivat myös kauden alussa ohjata oppilaita helpompaan tai vaikeampaan ryhmään oman harkintansa mukaan. Tasolta toiselle siirtymiä EI tehdä kevätlukukaudelle siirryttäessä.

Opettajaesittelyt kotisivujemme lukujärjestyksessä.

Tanssikoulun oppilaat eivät ole vakuutettuja koulumme puolesta.

Järjestämme oppilasnäytökset keväisin ja syksyisin.

Järjestämme tanssikursseja esim. polttaritunteja myös tilauksesta.
© 2012 Craze / Catpeople