Hinnat

HINNASTO

Ilmoittautumismaksu, jolla varataan paikka tanssikoulun tunneille on 10€, joka maksetaan suoraan Kuopion Tanssistudion tilille ennen tuntien alkua. Tilinumero on FI 05 5609 1820 0631 64. Kuitti ilmoittautumismaksusta esitetään ensimmäisellä tunnilla. Ilmoittautumismaksu maksetaan vain kerran vuodessa, eli jos maksoit sen jo syksyllä, sitä ei tarvitse maksaa uudelleen. Ilmoittautumismaksu vähennetään syksyn lukukausimaksusta. Ilmoittautumismaksu koskee aina kuluvaa lukuvuotta, ja lukuvuosi alkaa elokuusta ja päättyy toukokuuhun.

16h + näytös (1h viikossa) 175,00 euroa
32h + näytös (2h viikossa) 288,00 euroa
48h + näytös (3h viikossa) 360,00 euroa
64h + näytös (4h viikossa) 440,00 euroa
Anytime (5h tai enemmän) 520,00 euroa

30min lastentanssi KERTAMAKSU 7,00€ (laskutetaan kauden lopussa)
45min lastentanssi KERTAMAKSU 8,50€ (laskutetaan kauden lopussa)

75min tunnin lisämaksu + 15,00 euroa

90min tunnin lisämaksu + 30,00 euroa

sisaralennus -10% (annetaan toiselle sisaruksista)

HUOM! Uudet oppilaat, jotka aloittavat vasta 29.8. alkavalla viikolla alkavilla tunneilla laskutetaan syksyllä sen viikkomäärän mukaan, joka kertyy syyslukukauden loppuun mennessä. (14 viikkoa)

Tanssituntien laskutus tapahtuu sähköpostilla. Vanhojen oppilaiden laskutus alkaa heti kauden alussa ja uudet oppilaat laskutetaan sen jälkeen. Muista merkitä ilmoittautuessa haluamiesi erien määrä.
Laskuja ei muokata enää lähettämisen jälkeen!

Uudet oppilaat voivat kokeilla kaksi ensimmäistä viikkoa kertamaksulla, jonka jälkeen pitää päättää, jatkaako ryhmässä vai ei. Kertamaksu on 14€/h 60min tunnista ja 18€ 75min ja 90min tunnista. Kertamaksut laskutetaan samalla tavalla kuin lukukausimaksu, joten rahaa ei tarvitse ottaa mukaan tunnille.
Tuntipaikka TULEE PERUA mikäli ei toisen kokeilukerran jälkeen halua jatkaa. Peruutusilmoitus lähetetään sähköpostilla osoitteeseen elina@catpeopleshowtanssijat.fi. Peruutuksesta tulee sanoa myös tunnin opettajalle! Mikäli tuntipaikkaa ei peruta asianmukaisesti, laskutamme koko lukukauden normaalisti!

Mikäli olet vanha oppilas ja keskeytät ryhmissä käynnin kahden viikon jälkeen, sinulta veloitetaan käymäsi kerrat kertamaksuina.Peruutuskäytäntö on sama kuin uusilla oppilailla.

TUNTITASOT
alkeet: alkeiskurssi tanssin aloittaville
alkeis-jatko: tanssin alkeet hallitseville (Alkeistaso tulee olla käyty. Alkeisjatkoa käydään vähintään 2 vuotta, aj 1 ja aj 2)
keskitaso: tanssin perustekniikan hallitseville, alkeisjatkotasot käyneille. (Keskitasolla harrastetaan myös vähintään 2 vuotta.)
jatkotaso: tanssin perustekniikan erittäin hyvin osaaville aktiivitreenaajille
avoin: kaikille avoin tunti, ei tasoja

Opettajat ohjaavat oppilaat tasolta toiselle kevätlukukauden päätteeksi. Heidän suosituksiaan tulee noudattaa mahdollisimman tarkasti.
Opettajat voivat myös kauden alussa ohjata oppilaita helpompaan tai vaikeampaan ryhmään oman harkintansa mukaan. Tasolta toiselle siirtymiä EI tehdä kevätlukukaudelle siirryttäessä.

Opettajaesittelyt kotisivujemme lukujärjestyksessä.

Tanssikoulun oppilaat eivät ole vakuutettuja koulumme puolesta.

Järjestämme oppilasnäytökset keväisin ja syksyisin.

Järjestämme tanssikursseja esim. polttaritunteja myös tilauksesta.
© 2012 Craze / Catpeople