Craze / Catpeople
  • Kuva1
  • Kuva1
  • Kuva4
  • Kuva2
  • Kuva4

Tanssikoulu

"Jotta jokaisella olisi paikka, jossa ylittää itsensä!"

Cat People tanssikoulu helposti lähestyttävä ja monipuolinen tanssikoulu, jossa jokainen harrastaja voi kokea onnistumisen kokemuksia. Koulu tarjoaa tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää, laadukasta tanssinopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille.

Tanssinopetusta koulussamme toteutetaan tanssin taiteen perusopetuksen perusteiden mukaisesti. Annettava opetus on ryhmäopetusta, joka tarjotaan kurssimuotoisesti lukukausittain. Koulu painottaa opetustarjonnassaan show- ja streetlajeja, mutta meillä voi harrastaa myös nykytanssia ja muita lajeja. Tarkempi opetustarjonta löytyy lukujärjestyksestä.Tämän lisäksi koulu tarjoaa mahdollisuuksia osallistua tiiviskursseille vierailevien opettajien johdolla.

Järjestämme vuosittain kaksi virallista oppilasnäytöstä. Tämän lisäksi osallistumme aktivisesti paikallisiin ja valtakunnallisiin nuorisotapahtumiin ja tanssikatselmuksiin. Yhteistyö paikallisten peruskoulujen sekä muiden kulttuuritoimijoiden kanssa mahdollistaa toiminnan monipuolisuuden sekä paljon esiintymismahdollisuuksia koulun oppilaille.

Tanssikoulumme on valtakunnallisen tanssioppilaitosten liiton Stopp ry:n jäsenkoulu.

Opettajaesittelyt lukujärjestyksessä.

© 2012 Craze / Catpeople