Craze / Catpeople

Tiiviskurssit

28-29.4.2018 Jazztanssi-workshop

Opettajana Sirpa Möksy

Sirpa Möksy toimii Savonia amk:n jazztanssin lehtorina Musiikin ja Tanssin yksikössä. Hän valmistui jazztanssin, nykytanssin ja lastentanssin opettajaksi Tukholman Danshögskolanista v. 1992. Möksyllä on yli 20 vuoden kokemus jazztanssin eri tekniikoiden ja tyylien opettamisesta erilaisille kohderyhmille. Sirpa on myös kouluttautunut Simonson tekniikan opettajaksi, tekniikan luojan Lynn Simonsonin johdolla ja opissa (2013-14). Lisäksi Sirpa toimii aktiivisesti myös tanssijana, sekä koreografina erilaisissa kokoonpanoissa. Vierailevana opettajana Möksy on toiminut Prahassa, Brnossa, Tukholmassa, Piteåssa, Malagalla, Limericissä, Managuassa, Pietarissa ja Roomassa. Tanssijana Ruotsissa, Norjassa, Ranskassa, Portugalissa, Espanjassa, Nicaraguassa, Pietarissa ja Kiinassa, sekä koreografina Nicaraguassa.

Jazz keskitaso: la klo 12-13.15, su klo 9.00-10.15

JAZZTANSSI KESKITASO Tunnilla keskitytään jazztanssin ominaispiirteiden työstämiseen tason mukaisesti. Rytmi, musikaalisuus, energia, esittävyys, isolaation käyttö, tilan käyttö ja dynaamisuus ovat asioita jotka painottuvat tunnilla. Tunti koostuu huolellisesta lämmittelystä, tilan poikki tehtävistä harjoitteista, sekä tanssisarjasta.

Hinta 30€

Jazz jatko: la klo 13.30-15.00, su klo 10.30-12.00

JAZZTANSSI JATKOTASO Tunnilla keskitytään jazztanssin tekniikan vahvistamiseen, tanssilliseen ilmaisuun, hienovaraisten yksityiskohtien työstämiseen, sekä tanssijan persoonallisuuden vahvistamiseen. Tanssisarjassa korostetaan musikaalisuutta ja persoonallista tulkintaa annetusta liikemateriaalista.

Hinta 35€

Parisalsa-workshop

Opettajana Barbaro Ribalta

Barbaro Ribalta on kuubalainen tanssinopettaja, joka muutti Suomeen keväällä 2017.Hän on toiminut tanssinopettajana Kuubassa vuodesta 2006 asti opettaen pääosin kansainvälisiä Kuuban tanssimatkoille tulevia ryhmiä sekä toiminut tanssinopettajana paikallisten erilaisissa tanssiprojekteissa ( mm. Sueno de vida, jossa opetettiin paikallisia lapsia tanssimaan). Barbaro toimi kuubalaisen ruedaryhmän ”Rueda del Cotorro Lbc” tanssijana vuodesta 2006 ja ryhmän johtajana vuodesta 2013 aina Suomeen muuttoonsa asti. Ryhmän kanssa hän on esiintynyt useissa televisio-ohjelmissa ja voittanut lukuisia ruedakilpailuja. Opettajana Barbaro on kärsivällinen ja oppilaitaan kuunteleva. Tunneilla on hyvä ja kannustava ilmapiiri, jossa opettaja etenee oppilaidensa ehdoilla. Barbaron tunneilla opit varmasti!

Parisalsan alkeet la klo 15.00-16.00, su klo 12.00-13.00

PARISALSA ALKEET Parisalsa alkeet tunnilla opetellaan parisalsan perusteet. Kurssi on suunnattu henkilöille, jotka haluavat oppia tanssimaan salsaa pareittain. Tunneilla opetellaan kuubalaisen salsan perusaskeleet, vientitekniikkaa, rytmiä, vartalonkäyttöä, sekä kuvioita jotka kuuluvat parisalsa alkeiden repertuaariin. Opit kurssin aikana tärkeitä perusasioita, joiden ansiosta pareittain tanssiminen sujuu mutkattomasti. Tunneilla vaihdetaan paria, joten omaa paria et välttämättä tarvitse

Parisalsa jatko la klo 16.15-17.15, su klo 13.00-14.00

Parisalsa jatkotunnilla tanssitaan vaikeampia kuvioita ja opetellaan uusia kuvioita Barbaron omasta repertuaarista. Kurssi on suunnattu tanssijoille, joilla on jo hallussa parisalsan yksinkertaisimmat kuviot ja on jo hyvä kokemus tanssimisesta pareittain. Kurssin aikana opit hyviä vinkkejä, joiden ansiosta pareittain tanssiminen sujuu entistä paremmin, sekä opit uusia tuoreita haastavampia kuvioita. Tunneilla vaihdetaan paria, joten omaa paria et välttämättä tarvitse

Hinta 30€/kurssi

 

5-6.5.2018 Sini Tuuran workshopit

Opettajana Sini Tuura

Sini on Etelä-Suomesta kotoisin oleva tanssinopettaja, jolla on pitkä ja monipuolinen tanssitausta show ja street-lajeista. Koulutukseltaan Sini on Liikunnanohjaaja (AMK). Aikaisemmin hän on suorittanut arvostetun showtanssin koulutusohjelman Helsinkiläisessä StepUp School -tanssikoulussa ja valmistunut Sibelius-lukion tanssilinjalta 2012. Pitkän opetustaustan lisäksi Sinillä on yli kymmenen vuotta kilpailukokemusta, ja hänen korkeimpiin saavutuksiin kuuluvat showtanssin SM-kulta ja jazztanssin MM-hopea.

Discokids, suunnattu yli 9-vuotiaille harrastajille

la ja su klo 11-12.15

Discotanssi on energinen ja nopearytminen laji, joka sisältää erilaisia askelkuvioita yhdistettynä näyttäviin hyppyihin ja piruetteihin. Discokids kurssilla tutustutaan lajin perusteisiin erilaisten harjoitteiden ja pidempien tuntisarjojen avulla. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta discotanssista!

House alkeisjatko-keskitaso

la ja su klo 12.30-13.45

House on samannimiseen musiikkityyliin tanssittava streetlaji, joka yhdistelee askeleita esimerkiksi breakdancesta, stepistä ja salsasta. Housessa tärkeintä on musiikin rytmin tuominen kehoon eli jacking, johon yhdistetään nopeaa jalkatyöskentelyä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta housesta osallistuaksesi kurssille, mutta jonkin muun tanssilajin perusteet on hyvä tuntea. Ota mukaasi tanssilenkkarit ja rennot vaatteet. 

Heels-kurssi aikuisille tanssinharrastajille

la ja su klo 14.00-15.15

Heels-kurssilla harjoittelemme showtanssia korkokengillä. Alkulämmittelyt tehdään paljain jaloin, jonka jälkeen tutustutaan koroilla tanssimiseen erilaisten helppojen tekniikkaharjoitusten ja tanssisarjojen muodossa. Tunnille ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet, et tarvitse aikaisempaa kokemusta korkokengillä tanssimisesta. Ota mukaasi tanssikengät tai muut nilkasta tukevat korkokengät. 

Hinta 30€/kurssi

 

© 2012 Craze / Catpeople