Craze / Catpeople

KESÄLUKUKAUDEN KURSSIT. ILMOITTAUTUMINEN 23.5.MENNESSÄ!

MAANANTAI:

Pop yli 11.v, maanantaisin klo: 18-19 (Opettaja: Tiia Turunen)
ALKEISJATKO

Tiian Pop-tunneilla pääpaino on hauskanpidossa ja esiintymisessä. Tunneilla pääset tutustumaan sekä showtanssin että hiphop -tanssin tekniikoihin erilaisten liikkuvien tuntisarjojen sekä koreografian parissa. Tanssia siivittävät tämän päivän radiohitit, joten vauhdikas meininki on taattu!
Kurssi on kestoltaan 3 x 60 min seuraavina päivinä: 28.5, 4.6 ja 11.6.
HINTA: 40€

Showtanssi, maanantaisin  klo 19-20.30 (Opettajana Tiia Turunen)
KESKITASO

Tunti on suunnattu tanssin harrastajille, jotka haluavat monipuolisuutta treenaamiseen ja sitä kautta omaan osaamiseen. Olet ehkä miettinyt myös showtanssin aloittamista? Tunti sopii mainiosti sellaisille, jotka ovat tanssineet enemmän hiphop, video ja pop-tunneilla. Tunneilla pääset tutustumaan showtanssin maailmaan erilaisten harjoitusten kautta. Tunti koostuu lämmittelyistä, salin poikki tehtävistä liikkuvista askelsarjoista ja pyörähdyksistä. Lopuksi tehdään koreografiaa, jossa pääset käyttämään tunnilla harjoiteltuja asioita. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan tanssin pyörteistä, oppimaan uutta tai harjoittelemaan jo opittuja asioita.
Kurssi on kestoltaan 3 x 90 min seuraavina päivinä: 28.5, 4.6, 11.6
HINTA: 50€

TIISTAI:

Baletti 7-10v, tiistaisin klo: 17-18 (Opettajana Tiina Hiekkala)
ALKEET

Kurssilla tutustutaan baletin maailmaan tekniikan ja ilmaisun kautta. Tunnit aloitetaan rauhallisesti lämmitellen kehoa keskilattialla josta siirrymme vauhdikkaisiin hyppy- ja askelharjoituksiin salin poikki liikkuen. Lopuksi tanssitaan salaperäistä koreografiaa ja venytellään. Tunnille voit ottaa mukaan liikkumiseen sopivat tossut ja juomapullon. Aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvita, tervetuloa!
Kurssi on kestoltaan 3 x60min ja järjestetään seuraavina päivinä: 29.5, 8.6 ja 12.6.
HINTA: 40€

Nuorisobaletti yli 11v, tiistaisin klo: 18-19 (Opettajana Tiina Hiekkala)
AVOIN TASO

Kurssilla käydään läpi baletin perustekniikan liikkeitä tangossa sekä keskilattialla. Harjoittelemme piruettia ja hyppyjä, joita yhdistämme hauskaan koreografiaan. Lopuksi venytellään. Tavoitteena on pidentää tanssijan ryhtiä ja kehon linjauksia, vahvistaa aukikiertoa sekä antaa työkaluja oman liikkuvuuden kehittämiseen. Tunnilla tanssitaan pehmeillä balettitossuilla tai sukilla. Mukaan voivat tulla sekä aloittelevat, että baletin perusasioiden kertausta haluavat. Tervetuloa mukaan baletin maailmaan!
Kurssi on kestoltaan 3 x60min ja järjestetään seuraavina päivinä: 29.5, 5.6 ja 12.6.
HINTA 40€

Aikuisbaletti, tiistaisin klo 19.-20.30 (Opettajana Tiina Hiekkala)
AVOIN TASO

Tunnit aloitetaan rauhallisesti kehoa lämmitellen. Kurssilla käydään läpi baletin perustekniikan liikkeitä tangossa ja keskilattialla, tavoitteena ryhdikkäämpi asento ja kevyt, hengittävä olo. Harjoittelemme myös piruetti- ja hyppytekniikkaa. Lopuksi tanssitaan koreografiaa ja huolletaan kehoa venyttelemällä. Tunnilla tanssitaan pehmeillä balettitossuilla tai sukilla. Mukaan voivat tulla sekä aloittelevat, että baletin perusasioiden kertausta haluavat. Tervetuloa mukaan baletin maailmaan!
Kurssi on kestoltaan 3 x 90min ja järjestetään seuraavina päivinä: 29.5, 5.6 ja 12.6.
HINTA 50€

KESKIVIIKKO:

Tanssiklinikka, keskiviikkoisin klo 16.30-17.30 (Opettajana Elina Turpeinen)
AVOIN TASO

Pysyykö tasapaino? Pyöriikö piruetti? Nouseeko jalka? Onko näiden asioiden kanssa ongelmia? Tule tanssiklinikalle ratkomaan perustekniikan ongelma-alueita Elinan kanssa. Saat työkalupakkiin käytännön harjoitteita, joilla voit kehittää omaa osaamistasi täsmästi näillä alueilla ja kokonaisvaltaisesti tanssijana. Tunti on suunnattu kaikille yli 11v. tanssiharrastajille, jotka ovat kiinostuneita oman tanssitekniikan kehittämisestä.
Kurssin kesto on 3 x 60min seuraavina päivinä: 23.5, 30.5 ja HUOM 13.6! Tuntia ei ole 6.6!!
HINTA 40€

Nykytanssia showtanssijoille, keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 (Opettajana Elina Turpeinen)
ALKEISJATKO

Oletko miettinyt millaista se nykytanssi olisi harrastaa? Mitähän siellä tunnilla oikein tehdään?  Tule tutustumaan nykytanssin Elinan kanssa. Tunnilla käydään läpi nykytanssin perusharjoitteita ja tuntirakennetta rennolla ja paineettomalla lähentymistavalla. Opetellaan lattiatekniikan alkeita ja heittäydytään tanssimaan painovoiman avulla. Tunti on rento, liikkuva ja ihanan hikinen.  Tunti soveltuu kaikille yli 11v. tanssin harrastajille joilla on pari vuotta aiempaa tanssikokemusta.
Kurssin kesto on 3 x 60min seuraavina päivinä: 23.5, 30.5 ja HUOM 13.6! Tuntia ei ole 6.6!!
HINTA 40€

Musikaalijazz , keskiviikkoisin 18.30-19.30 (Opettajana Elina Turpeinen)
ALKEISJATKO 2-KESKITASO

Tunnilla lämmitellään poikki lattian liikkuvilla askelilla, harjoitellaan pyörähdyksiä ja jalanheittoja keskilattialla sekä tehdään teatteritanssi-koreografiaa tuttuihin musikaalibiiseihin. Tavoitteena on tutustua musiikkiteatteri-tyyliseen tanssi-ilmaisuun ja rekvisiitan käyttöön tanssissa. Tunti soveltuu yli 11v. harrastajille, joilla on vähintään 3 vuoden tanssitausta.
Kurssin kesto on 3 x 60min seuraavina päivinä: 23.5, 30.5 ja HUOM 13.6! Tuntia ei ole 6.6!!

Kehonhuolto, keskiviikkoisin klo 19.30-20.30
AVOIN TASO

Tunnilla tutustutaan helppoihin, joka keholle soveltuviin tekniikoihin huoltaa ja avata kehoa. Tunnin tavoitteena on rentoutunut ja hyvä olo, sekä kehon asennon paraneminen. Tunti soveltuu kaikille, ketkä haluavat parantaa omaa venyvyyttään ja kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia.
Kurssin kesto on 3 x 60min seuraavina päivinä: 23.5, 30.5 ja HUOM 13.6! Tuntia ei ole 6.6!!
HINTA 40€

TORSTAI

Tanssi-ilmaisu , torstaisin klo: 17-18 (Opettaja: Anna Kiuru-Koski)
AVOIN TASO

Kurssilla keskitytään ilmaisullisten asioiden tarkasteluun; hengitykseen, läsnäoloon, katseen avaamiseen, musiikin kuunteluun. Mihin kaikkeen voi syventyä vielä sen jälkeen, kun osaa hyvin jonkin tanssisarjan? Kurssilla työskennellään pareissa ja ryhmissä opettajan ohjauksessa ja omaa luovuutta käyttäen. 
Kurssi on kestoltaan 3x60min seuraavina päivinä: 24.5, 31.5 ja 7.6.
HINTA 40€

Aikuisten kesätunti (opettajana Anna Kiuru-Koski)
AVOIN TASO

Aikuisten kesätunnilla on hikinen ja rento meininki, jossa annetaan musiikin viedä mukanaan.  Kurssilla tehdään eri tyylisiä sarjoja kesäisiä biisejä fiilistellen ja nautitaan liikkeestä ja tanssin ilosta. 
Kurssi on kestoltaan 3x60min seuraavina päivinä: 24.5, 31.5 ja 7.6.
HINTA 40€

Lyrical hip hop (opettajana Anna Kiuru-Koski)
KESKITASO

Kurssi on koreografiapainotteinen ja kurssilla tanssitaan hip hoppia musiikin lyriikoita rytmityksessä hyödyntäen. Kurssi sopii kaikille, joilla on muutaman vuoden tanssitausta. Tyylilajina on experimental hip hop, eli kurssille voi tulla hyvin nykytanssi- tai showtaustalla, ei pelkästään hip hop -taustalla.  Fiilistellään, herkistellään sekä nautitaan liikkeestä ja musiikista. 
Kurssi on kestoltaan 3x60min seuraavina päivinä: 24.5, 31.5 ja 7.6.
HINTA 40€

Hinnat:
Yksi kurssi (3x60 min): 40€
Yksi kurssi (3x90min): 50€
2 kurssia tai enemmän: 70€

Huom. 70 eurolla saat osallistua niin monelle kurssille kuin haluat !!!

© 2012 Craze / Catpeople